Laadschop/Shovel

De Laadschop/Shovel wordt vaak gebruikt bij allerlei werkzaamheden. Maar voordat een Laadschop/Shovel gebruikt mag worden moet er wel een stukje kennis zijn over hoe er veilig mee gewerkt moet worden. Dat leer je in deze Laadschop/Shovel cursus. Als je gebruik maakt van een Laadschop/Shovel dan moet je kunnen aantonen dat je de Laadschop/Shovel ook veilig kan gebruiken. Daarvoor haal je het Laadschop/Shovel certificaat. Tijdens de cursus leer je hoe een Laadschop/Shovel veilig gebruikt kan worden en ontvang je aan het einde van deze cursus een certificaat. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod.

De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op het niveau van de cursist(en). We zien vaak dat medewerkers al prima kunnen rijden met een Laadschop/Shovel, maar nog geen certificaat hebben. Dan zal de cursus minder tijd in beslag nemen dan bij medewerkers die nog nooit een Laadschop/Shovel hebben bestuurd.

Deze cursus in jouw bedrijf?

Deze cursus kunnen we in jouw bedrijf verzorgen met je eigen Laadschop/Shovel. Ben je niet in het bezit van een Laadschop/Shovel dan volg je de cursus op een locatie van De Jonge Veiligheid. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere cursussen?

Wij kunnen verschillende cursussen voor je verzorgen, zoals:
  • De cursus voor de Reachtruck. Dat kan zowel individueel als met een groep. Neem contact op voor de mogelijkheden;
  • De cursus Heftruck. Klik op de volgende link voor meer informatie;
  • De cursus Hoogwerker. Klik op de volgende link voor meer informatie;
  • De cursus voor de Elektrische stapelaar. Klik op de volgende link voor meer informatie.
  • De cursus voor de Minikraan. Klik op de volgende link voor meer informatie.

Cursusprijs

Neem contact op met De Jonge Veiligheid