Elektrische stapelaar

Een elektrische stapelaar wordt in bedrijven gebruikt bij de (dagelijkse) werkzaamheden. Maar weten alle medewerkers hoe ze een elektrische stapelaar veilig kunnen bedienen? Dat leer je in deze cursus. 


Als je gebruik maakt van een elektrische stapelaar dan moet je kunnen aantonen dat je de elektrische stapelaar ook veilig kan gebruiken. Daarvoor haal je het certificaat voor het bedienen van de elektrische stapelaar. Tijdens de cursus leer je hoe een elektrische stapelaar veilig gebruikt kan worden en ontvang je na afloop van deze cursus het certificaat voor het bedienen van de elektrische stapelaar. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op het niveau van de cursist(en). We zien vaak dat medewerkers goed weten hoe ze moeten omgaan met een elektrische stapelaar, maar nog geen certificaat hebben. Dan zal de cursus minder tijd in beslag nemen dan bij medewerkers die nog nooit met een elektrische stapelaar hebben gewerkt.

Cursusprijs:

Neem contact op met De Jonge Veiligheid 

Deze cursus in jouw bedrijf?

Deze cursus kunnen we in jouw bedrijf verzorgen met je eigen hoogwerker. Ben je niet in het bezit van een hoogwerker dan volg je de cursus op een locatie van De Jonge Veiligheid. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Andere cursussen?

Wij kunnen verschillende cursussen voor je verzorgen, zoals:
  • De cursus voor de Reachtruck. Dat kan zowel individueel als met een groep. Neem contact op voor de mogelijkheden;
  • De cursus Heftruck. Klik op de volgende link voor meer informatie;
  • De cursus voor de Hoogwerker. Klik op de volgende link voor meer informatie;
  • De cursus voor de Shovel/Wiellader. Klik op de volgende link voor meer informatie;
  • De cursus voor de Minikraan. Klik op de volgende link voor meer informatie;