Code 95 U21-1 EHBO onderweg

Jaarlijks vinden er heel wat ongevallen plaats, op straat, in het verkeer of thuis. Vaak is er niet altijd direct professionele hulp aanwezig en is kennis van Eerste hulp verlenen zeer welkom. In deze cursus leer je hoe je moet handelen in noodsituaties.  In deze cursus leer je te alarmeren, levensreddende eerste hulp te verlenen en beginnende brand in- of rond een voertuig te bestrijden.

Bij deze cursus leer je de theorie via de E-learning op je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Aansluitend maak je aan het einde hiervan het online examen. Het certificaat neem je mee naar de praktijk cursus en je toont deze (digitaal) bij binnenkomst aan de instructeur. Hierna volgt de praktijkdag.
Deze nascholingscursus bestaat uit twee delen:
  • E-learning 4 uur (tijd wordt bijgehouden door het systeem)
  • Praktijkcursus 3 uur

Aan het einde van de cursus kan de cursist risico’s inschatten en daarnaar handelen. 

Na het volgen van deze nascholingscursus ontvangt u zeven punten.

Code 95 nascholing is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid. Code 95 nascholing is elke 5 jaar verplicht om te volgen. Elke medewerker heeft verplicht 35 nascholingsuren, waarvan minimaal 7 uur praktijkcursus. De overige uren worden naar keuze ingevuld met theorie- of praktijkcursussen.

Deze cursus in uw bedrijf?

De cursus U21-1 EHBO Code 95 kunnen wij ook op je eigen locatie geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Cursusprijs:

Op aanvraag. Neem contact met ons op voor de planning en de cursusprijs.