Code 95 U16-2  Heftruck

In deze cursus worden verschillende onderdelen geoefend. Beheerst en veilig rijden staat hierbij centraal. Veiligheid staat altijd op nummer 1, zowel voor jezelf als voor anderen.

Bij deze cursus leer je de theorie via de E-learning op je eigen tempo en op het moment dat het jou uitkomt. Aansluitend maak je aan het einde hiervan het online examen. Het certificaat neem je mee naar de praktijk cursus en je toont deze (digitaal) bij binnenkomst aan de instructeur. Hierna volgt de praktijkdag.

Deze nascholingscursus bestaat uit twee delen:

  • E-learning 4 uur (tijd wordt bijgehouden door het systeem)
  • Praktijkcursus 3 uur

Aan het einde van de cursus kan de cursist risico’s inschatten en daarnaar handelen.

Na het volgen van deze nascholingscursus ontvangt u zeven punten.

Code 95 nascholing is verplicht voor alle beroepschauffeurs uit de EU en beroepschauffeurs die in de EU werken. Dit is geregeld in de Richtlijn vakbekwaamheid. Code 95 nascholing is elke 5 jaar verplicht om te volgen. Elke medewerker heeft verplicht 35 nascholingsuren, waarvan minimaal 7 uur praktijkcursus. De overige uren worden naar keuze ingevuld met theorie- of praktijkcursussen.

Deze cursus in uw bedrijf?

De cursus U16-2 Heftruck Code 95 kunnen wij ook op je eigen locatie geven . Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Cursusprijs:

Op aanvraag. Neem contact met ons op voor de planning en de cursusprijs.