Arbobeleidsverklaring

Het doel van het arbobeleid is naast een gezonde en veilige werkomgeving ook bijdragen aan de duurzame inzetbaarheid van de medewerkers.

Een bedrijf moet streven naar optimale arbeidsomstandigheden voor alle mensen die bij het bedrijf werken. Niet alleen moet het werk veilig gedaan worden, maar medewerkers moeten zich ook prettig voelen, plezier in hun werk hebben en respectvol met elkaar omgaan. Daarbij moet een bedrijf streven naar een open bedrijfsklimaat, waarin medewerkers en managers elkaar aanspreken op mogelijke verbeteringen in het arbobeleid die leiden tot een nog veiliger en gezonder arbeidsklimaat.

De leiding van een bedrijf moet grote waarde hechten aan de meest optimale arbeidsomstandigheden en altijd bereid wezen, daar waar mogelijk, aanpassingen te doen om de arbeidsomstandigheden verder te verbeteren. Daarbij zijn de bijdragen van de preventiemedewerker/betrokken medewerkers, waar die tot verbeteringen leiden, erg welkom. 

We bieden maatwerk:
  • Wil je alles zelf regelen? Dat kan, dan ondersteunen we waar het nodig is;
  • Wil je graag sturing en advies? Dat kan, we komen bij jullie langs en spreken door welke stappen er genomen moeten worden;
  • Wil je graag zoveel mogelijk uit handen geven? Dat kan, we ontzorgen je graag!
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.