Wij stappen over op het NIBHV Competent

NIBHV (het kennisinstituut voor bedrijfshulpverlening, brand- en arbeidsveiligheid en bedrijfsnoodorganisaties in Nederland) komt dit jaar met het NIBHV Competent. Een digitaal registratiesysteem waarbij je als cursist 24/7 inzicht hebt in jouw gedane of geplande cursussen en je certificaten en diploma’s makkelijk en snel vindt. Wij stappen vanaf 1 april 2020 over op dit systeem en praten je hier graag over bij!  

Het NIBHV Competent
De BHV-wereld is flink in beweging. Zo zien we dat cursussen steeds vaker worden aangepast op situaties op de werkvloer en dat vraagt om een andere, meer flexibele manier van opleiden. Bij dit zogenoemde competentiegericht opleiden krijg je als cursist, op basis van een vooraf opgesteld competentieprofiel, vaardigheden aangeleerd die maximaal aansluiten bij de praktijk. Ieder bedrijf is immers anders.  

Het bijhorende registratiesysteem bij deze opleidingsstructuur, het NIBHV Competent, zorgt ervoor dat wij als opleider precies kunnen bijhouden aan welke competenties jij voldoet en waaraan nog gewerkt moet worden. Dit zorgt er niet alleen voor dat wij een stuk sneller en efficiënter kunnen werken, maar dat jij ook direct inzicht hebt in je resultaten. 

En er is meer
Zo hoef je door dit systeem nooit meer urenlang te zoeken naar dat ene certificaat, heb je geen pasje meer in je portemonnee en is het bijna onmogelijk om je herhalingscursus te vergeten. Op het online platform Mijn NIBHV vind je als cursist snel en eenvoudig jouw voortgang, digitale certificaten, geplande cursussen en onze gegevens. Handig, want zo heb je alle informatie direct paraat en wordt je werk als BHV’er alleen maar makkelijker op.

Bekijk ook eens onderstaand filmpje met een kort, maar krachtige uitleg van Mijn NIBHV: https://www.youtube.com/watch?v=HYhupKeN9UA&list=PL0V_TarnPikPESEhx7QHbOn1dG8m0-7FZ

Nieuwe start
Vanaf 1 april 2020 krijgt iedereen bericht van ons met de inloggegevens voor Mijn NIBHV. Nieuwe cursisten krijgen deze voor aanvang van de cursus.

Vragen?
Wij begrijpen dat het NIBHV Competent wat vragen kan opleveren bij jou als cursist of bedrijf. Daarom kun je deze mailen naar info@dejongeveiligheidsopleidingen.nl. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk voor je!