VCA Certificering voor H2Groen: Veiligheid in elk seizoen

Bij H2Groen hechten ze grote waarde aan veiligheid en kwaliteit, ongeacht het seizoen. Daarom zijn we trots om te melden dat zij via De Jonge Veiligheid VCA- geadviseerd zijn om een certificatie te behalen. Dit betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) op de werkplek. Riny mocht ter plekke het certificaat overhandigen. 

Wat is VCA?

VCA (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers) is een veelzijdig programma waarmee bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Deze certificering is bedoeld voor bedrijven die risicovolle werkzaamheden uitvoeren en in risicovolle omgevingen werken, zoals de bouw, installatie, onderhoud en schoonmaak.

Voordelen van VCA Certificering voor H2Groen

1. Veiligheid voor de medewerkers
Medewerkers zijn het grootste kapitaal voor een bedrijf. Met de VCA-certificering zorgen we ervoor dat zij in een veilige en gezonde omgeving kunnen werken. Dit vermindert het aantal ongevallen en vergroot het welzijn en de tevredenheid van onze medewerkers.

2. Kwaliteit van diensten
VCA-certificering is een kwaliteitskeurmerk dat aangeeft dat H2Groen voldoet aan strenge veiligheidsnormen. Dit biedt onze klanten de zekerheid dat wij onze werkzaamheden op een verantwoorde en professionele manier uitvoeren.

3. Milieuverantwoordelijkheid
Naast veiligheid en gezondheid besteedt de VCA-certificering ook aandacht aan milieubewust werken. Dit sluit naadloos aan bij de visie van H2Groen om duurzaam en milieuvriendelijk te opereren.

VCA in elk seizoen

Ongeacht het seizoen, de werkzaamheden bij H2Groen gaan altijd door. Van de koude wintermaanden tot de warme zomerdagen, zij staan altijd klaar om hun diensten op een veilige en verantwoorde manier te leveren. De VCA-certificering helpt hen om onder alle weersomstandigheden te blijven voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Waarom H2Groen?

Bij H2Groen combineren ze ervaring en deskundigheid met een sterke focus op veiligheid en duurzaamheid. Hun VCA-certificering is een bewijs van hun inzet om de veiligheid van hun medewerkers en klanten te waarborgen, en om de impact op het milieu te minimaliseren.

Kies voor H2Groen, je betrouwbare partner voor elk seizoen. Met hun VCA-certificering ben je verzekerd van kwaliteit en veiligheid, het hele jaar door.

image001png