Een dag op kantoor met ... Wilma

Een pad van groei en ontwikkeling

Wilma Sinke, administratief medewerkster bij De Jonge Veiligheid, vertelt over haar unieke ervaringen binnen het bedrijf. Van een toevallige ontmoeting tot een integraal onderdeel van het team, Wilma deelt haar verhaal en belicht wat werken bij De Jonge Veiligheid zo speciaal maakt.

Een toevallige ontmoeting leidt tot een carrière sprong

Mijn naam is Wilma Sinke, en mijn pad naar De Jonge Veiligheid was net zo uniek als het werk dat ik nu doe. Tijdens de voorbereidingen van een VCA-audit in mijn vorige functie, kwam ik in contact met Riny, een moment dat mijn carrière een nieuwe wending zou geven. Aangetrokken door de veelzijdige en uitdagende werkzaamheden, besloot ik na een inspirerend gesprek om de overstap te maken.

De rol van een administratief medewerkster

Bij De Jonge Veiligheid werk ik twee dagen per week, waarbij mijn takenpakket zowel breed als divers is. Van het verwerken van facturen en het beheren van e-mails en bestellingen tot het up-to-date houden van onze website en het opstellen van essentiële documenten zoals Arbo Beleidsverklaringen en BHV-plannen. De variatie in mijn werkzaamheden maakt elke dag interessant en zorgt ervoor dat ik voortdurend nieuwe vaardigheden leer en ontwikkel.

Een cultuur van groei en ondersteuning

Wat werken bij De Jonge Veiligheid echt uniek maakt, is de cultuur van ondersteuning en de nadruk op persoonlijke ontwikkeling. Een voorbeeld hiervan was een uitdaging die ik tegenkwam met een e-mailcommunicatie, die mij deed twijfelen aan mijn vaardigheden. Dankzij de steun en het vertrouwen van mijn collega's kon ik deze situatie ombuigen naar een leerzame ervaring, wat mij hielp te groeien in mijn professionele rol.

De werksfeer bij De Jonge Veiligheid

De werksfeer hier is ongeëvenaard positief en stimulerend. Dinsdagen en donderdagen, de dagen dat ik werk, zijn gevuld met productiviteit en plezier. Deze omgeving moedigt niet alleen aan tot continue persoonlijke groei maar maakt het ook mogelijk om met voldoening terug te kijken op de bereikte mijlpalen en met enthousiasme uit te kijken naar toekomstige kansen.

Sluit je aan bij ons team

Werken bij De Jonge Veiligheid is niet alleen een baan; het is een kans om deel uit te maken van een team dat zich inzet voor veiligheid, groei, en ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar een rol in het administratieve veld, veiligheidsmanagement of een andere functie binnen ons bedrijf, De Jonge Veiligheid biedt een omgeving waar je kunt bloeien.

Ben je geïnspireerd door het verhaal van Wilma en wil je meer weten over hoe het is om bij ons te werken? Ontdek de mogelijkheden en start je eigen carrière bij De Jonge Veiligheid. Je toekomstige carrière wacht op je!