Bewust Veilig Dag 2024

Veiligheid en ontbijt bij ITN Groep

Vandaag vieren we Bewust Veilig Dag, een dag waarop we stilstaan bij het belang van veiligheid, zowel op de werkvloer als daarbuiten. Voor De Jonge Veiligheid is dit een moment van reflectie, waardering en toewijding aan het beschermen van onze mensen, onze klanten en onze gemeenschappen. Vandaag zijn we onze dag begonnen bij ITN Groep in Nieuwdorp. Daar begonnen ze de dag met een ontbijt met elkaar en stonden ze op deze manier stil bij de veiligheid op de werkvloer. 
IMG-20240327-WA0015jpg

Veiligheid bij een bedrijf voor alle mensen

Veiligheid is meer dan alleen het volgen van regels; het is binnen een bedrijf een mentaliteit, een cultuur die geworteld is in zorgzaamheid, aandacht en verantwoordelijkheid. Het is het besef dat elke actie die we nemen, elke beslissing die we nemen, invloed heeft op de veiligheid van anderen en onszelf. Daarom streven we er bij De Jonge Veiligheid naar om veiligheid te integreren in alles wat we doen, van onze dagelijkse werkzaamheden tot onze strategische besluitvorming.

Bewust veilig dag 2024

Op deze Bewust Veilig Dag willen we onze medewerkers bedanken voor hun toewijding aan veiligheid. Jullie zijn de hoekstenen van onze organisatie en jullie inzet voor het waarborgen van een veilige werkomgeving inspireert ons dagelijks. We willen ook onze klanten en partners bedanken voor hun voortdurende samenwerking en toewijding aan veiligheid. Laten we vandaag en elke dag blijven streven naar een wereld waarin veiligheid een vanzelfsprekendheid is. Laten we samenwerken, leren van elkaar en bouwen aan een veiligere toekomst voor iedereen. Want bij De Jonge Veiligheid geloven we dat veiligheid niet alleen een doel is, maar een reis die we samen maken. Neem gerust contact met ons op als je ook de veiligheid bij je bedrijf en voor je mensen wilt verbeteren.

IMG-20240327-WA0017jpg