AED beschikbaarheid bij De Jonge Veiligheid: Voor uw en onze veiligheid

Dat de beschikbaarheid van een AED het verschil kan maken, is ons allemaal wel bekend. Als bedrijf vinden we het daarom ook belangrijk dat we tijdens ons werk een AED beschikbaar hebben. Daarom hebben we besloten om onze vier bedrijfswagens te voorzien van een AED. Uiteraard mogen deze gebruikt worden bij elke reanimatie. Of dat nu onder werktijd is of privé, dat maakt niet uit.

Mindray AED voor kinderen en volwassenen

De Mindray AED die we hebben gekozen, is uitgerust met een speciale kindknop. Dit betekent dat dezelfde pads gebruikt kunnen worden voor zowel volwassenen als kinderen, wat de snelheid en efficiëntie van een reanimatie verhoogt.

AED in onze eigen bedrijfswagens

Bij De Jonge Veiligheid staat uw veiligheid altijd voorop. Met de toevoeging van deze AED's in onze bedrijfswagens willen we een actieve rol spelen in het vergroten van de overlevingskansen bij hartstilstanden, zowel op het werk als daarbuiten. We hopen dat onze inzet voor veiligheid een voorbeeld is voor anderen en dat we samen kunnen bijdragen aan een veiliger omgeving voor iedereen.

Meer weten over AED's op het werk of in de bedrijfswagen?

Heeft u vragen over het gebruik van de AED of onze veiligheidsmaatregelen? Neem gerust contact met ons op. Veiligheid is onze prioriteit, en we staan altijd klaar om u te helpen.

Mindray AEDjpg