Veiligheidsartikelen

Veiligheidsartikelen zijn producten die worden gebruikt om de veiligheid van mensen te waarborgen op de werkplek of woonomgeving zoals brandmelders, brandblussers, brandslanghaspels, AED, verbandtrommels, noodverlichting etc. Bekijk ons complete aanbod op de website.

Brandblussers

Brandblussers zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. De Jonge Veiligheidsopleidingen helpt u bij het kiezen en plaatsen van het juiste blusmiddel op de juiste plaats. Samen bekijken we welke blusmiddelen u nodig hebt en waar deze geplaatst worden.  
Lees verder

Brandslanghaspels

Brandslanghaspels zijn er in verschillende maten. Bij nieuwbouw wordt er al gekeken of een brandslanghaspel verplicht is. Daarnaast is het toegestaan om extra haspels te plaatsen. Een brandslanghaspel valt onder de kleine blusmiddelen en mag dan ook alleen bij brand gebruikt worden. Lees verder

Rook- en brandmelders

Wat is de juiste plek voor een rook- en brandmelder? Hoe voorkom ik dat mijn rookmelder iedere keer afgaat? Waar plaats ik een koolmonoxidemelder? Waar kan ik beter een hittemelder plaatsen? Voordat u een brandmelder koopt geven we u graag meer informatie.
Lees verder

AED

AED staat voor Automatische Externe Defibrillator. Er zijn vele soorten AED apparaten. Welke AED u het beste kunt kiezen is afhankelijk van diverse factoren. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan omgevingsfactoren, beschikbare budget, kinderfunctie en aanwezige nationaliteiten. De Jonge Veiligheidsopleidingen helpt u graag met het zoeken naar de juiste AED voor uw locatie. 
Lees verder

Verbrandtrommels

Verbandtrommels en verbandmiddelen zijn er in heel veel soorten en maten. Dat biedt voordelen want daarom kunt u de middelen afstemmen op de risico's in de omgeving waar de verbandtrommel geplaatst zal worden. In ons  assortiment vindt u standaard verbandtrommels voor in de auto, vrachtwagen, kantoor, kinderdagverblijf enz. 
Lees verder

Noodverlichting

Noodverlichting is een vorm van verlichting die automatisch wordt ingeschakeld bij het uitvallen van elektriciteit. Hiertoe is de lamp voorzien van zowel een aansluiting op het lichtnet als van een batterij of noodstroomvoeding die de lamp indien nodig van elektriciteit voorziet. Door het installeren van noodverlichting wordt voorkomen dat men in het geval van stroomuitval de weg naar buiten niet meer kan vinden. Lees verder

Onderhoud & keuren van uw veiligheidsartikelen

Veiligheidsmiddelen, daar moet u op kunnen vertrouwen. Om die reden is het noodzakelijk dat er preventief en periodiek onderhoud wordt verricht aan veiligheidsmiddelen en -artikelen. Voor brandblussers, de brandslanghaspels en uw nood- en vluchtwegverlichting is het wettelijk verplicht om deze door een deskundig persoon te laten onderhouden. Wij zijn deskundigen die onderhoud en keuringen voor u uitvoeren.