Hoogwerker 

Een hoogwerker of heftruck wordt in veel bedrijven gebruikt bij de (dagelijkse) werkzaamheden. Maar weten alle medewerkers hoe ze een hoogwerker of heftruck veilig kunnen gebruiken? Dat leer je in deze heftruck of hoogwerker cursus. Voor beide apparaten zijn aparte opleidingen.

Hoogwerker opleiding op locatie


Als u gebruik maakt van een hoogwerker dan moet u kunnen aantonen dat u de hoogwerker ook veilig kan gebruiken. Daarvoor haalt u het hoogwerker certificaat. Tijdens de cursus leert u hoe een hoogwerker veilig gebruikt kan worden en ontvangt u aan het einde van deze cursus het hoogwerker certificaat.  Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op het niveau van de cursist(en). We zien vaak dat medewerkers al prima kunnen werken met een hoogwerker , maar nog geen certificaat hebben. Dan zal de cursus minder tijd in beslag nemen dan bij medewerkers die nog nooit met een hoogwerker hebben gewerkt.

Hoogwerker basiscursus

Nog geen ervaring met een hoogwerker . Dan volgt u de hoogwerker basiscursus. Dat kan zowel individueel als met een groep. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Deze cursus in uw bedrijf?

De hoogwerker cursus, zowel de basis als de herhaling, kunnen wij in uw bedrijf verzorgen met uw eigen hoogwerker . Bent u niet in het bezit van een hoogwerker dan volgt u de cursus op een locatie van De Jonge Veiligheidsopleidingen.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Hoogwerker cursus herhalingscursus

Verloopt uw hoogwerker certificaat binnenkort? (Uw hoogwerker certificaat is 5 jaar geldig) Dan kunt u opnieuw het certificaat behalen.  Dat kan zowel individueel als met een groep.  Neem contact op voor de mogelijkheden.