Heftruck 

Een heftruck of hoogwerker wordt in veel bedrijven gebruikt bij de (dagelijkse) werkzaamheden. Maar weten alle medewerkers hoe ze een heftruck en hoogwerker veilig kunnen gebruiken? Dat leer je in deze heftruck of hoogwerker cursus. Voor beide apparaten zijn aparte opleidingen. 


Heftruck opleiding op locatie


Als u gebruik maakt van een heftruck dan moet u kunnen aantonen dat u de heftruck ook veilig kan gebruiken. Daarvoor haalt u het heftruck certificaat. Tijdens de cursus leert u hoe een heftruck veilig gebruikt kan worden en ontvangt u aan het einde van deze cursus het heftruck certificaat.  Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De inhoud van deze cursus wordt volledig afgestemd op het niveau van de cursist(en). We zien vaak dat medewerkers al prima kunnen rijden met een heftruck, maar nog geen certificaat hebben. Dan zal de cursus minder tijd in beslag nemen dan bij medewerkers die nog nooit een heftruck hebben bestuurd.

Bent u beroepschauffeur dan kunt u deze cursus ook volgen als nascholingscursus voor Code 95. Kijk voor meer informatie verder.

Individueel inschrijven?

Voor deze cursus kunt u per persoon inschrijven op een datum naar keuze in onderstaand overzicht.

Deze cursus in uw bedrijf?

De heftruck cursus, zowel de basis als de herhaling, kunnen wij in uw bedrijf verzorgen met uw eigen heftruck. Bent u niet in het bezit van een heftruck dan volgt u de cursus op een locatie van De Jonge Veiligheidsopleidingen.  Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reachtruck cursus

De reachtruckcursus kunnen wij ook voor u verzorgen. Dat kan zowel individueel als met een groep.  Neem contact op voor de mogelijkheden.